eCatalog

Human Machine Interface

Industrial Panel PC

Industrial Touch Monitor

Touch Panel Computers

Panel Mount Monitors

Open Frame Monitors

Embedded Computers

Automation Series

Compact Series

iDoor Modules

ARK-2000 Series

ARK-1000 Series

ARK-3000 Series

ARK-5000 Series

ARK-6300 Series

Storage Modules

Industrial Computers

Rackmount Computers

Wallmount Computers

Power Supplies

Modular IPC

Modular Industrial Chassis (MIC-3100 Series)

Industrial servers and storage

Operator interface

Industrial Displays

Touch Panel Computers (TPC)s

WOP-2000 Series

WOP-3000 Series

All-in-One Panel PCs

Industrial Data Gateway

Computer Chassis

19" Rackmount

Wallmount

3.5'' SBC

Ethernet Networking

Device Servers

Industrial Ethernet Switches

Media Converters

Multiport Serial Cards & PCI-bus Multiport Serial Cards

Wireless AP

Digital signage

x86 Base System

Digital Signage Displays

Vehicle PC Solutions

7" Vehicle Mounted PCs

10.4" Vehicle Mounted PCs

12.1" Vehicle Mounted PCs

In-Vehicle Compact Computers

Industrial Motherboard

ATX (12"x9.6")

EMB/MicroATX(9.6"x9.6")

MiniITX (6.7"x6.7")

Serverboard

Data Acquisition & I/O

PCI & ISA Cards

Signal Conditioning

USB IO Modules

IoT Wireless I/O Modules

IoT LAN I/O Modules

DAQ-embedded Computer

Remote I/O Modules

Ethernet IO Modules

RS-485 IO Modules

EtherNet/IP & PROFINET modules

Wireless IoT Sensing Devices

Building Automation System

Expansion I/O Modules

Web Enabled DDC Controllers

Motion Control

Centralized Motion Control

Decentralized Motion Control

Industrial Flash

Compact Flash

CFast

SATA Solid State Drives (SSDs)

mSATA

mSATA Half-size

Industrial Accessories

Industrial Video Solutions

Rackmount Accessories

Power Supplies

Keyboards

PAC(Programmable Automation Controllers)

Controller

IO Modules

APAX_Controllers

APAX_I/O Modules

PC/104 Modules

CPU Modules

Expansion Modules

Industrial Communication

Video Modules

PICMG Passive Backplane

PICMG 1.0 Backplane

PICMG 1.3 Backplane

Riser Cards

Single Board Computer

3.5" Embedded Board

5.25" Embedde Board

Full-size SBC

Half-Size SBC

Industrial Portable Computers

Industrial PDA

Industrial Tablet PC

Software

WebAccess

CODESYS Control Solutions

Operator Panel Controller

Visualized Cabinet Controller

Controllers

Intelligent Logistics

Industrial Mobile Computers

Industrial Portable Computers

Intelligent Retail

All-in-one Service Touch Computers

Mobile POS Tablets

Point of Service Terminals

Industrial communication

USB to Serial Converters, Hubs and Isolators

Contoare de energie electrica

 
Termeni si conditii

Siteul www.e-advantech.ro este operat de ROM Devices SRL, persoana juridica de nationalitate romana avand  datele fiscale: Nr. O.R.C : J40/16409/1994

C.I.F: RO6176198

CONT IBAN: RO60 RNCB 0075 0352 1430 0001

BCR SECTOR 4

 

 

1.      DEFINITII SI TERMENI

 

1.1 Date personale – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

1.2 Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator

Comanda/cerere oferta – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Cumparator si Rom Devices prin care Cumparatorul transmite, prin intermediul Site-ului intentia/interesul sau de a achizitiona produsele oferite/prezentate pe site.

Produse si pachete  – pachete de informatii si documente mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Rom Devices Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Rom Devices si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Rom Devices si a Cumparatorului.

Site – domeniul www.e-advantech.ro si subdomeniile acestuia.

Continut

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Rom Devices prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Rom Devices, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Rom Devices intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Rom Devices , sau alte date privilegiate ale acestuia.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si Pachetelor si/sau a promotiilor desfasurate de Rom Devices intr-o anumita perioada

Tranzactie – incasarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau servicii de catre Rom Devices , Cumparatorului, in conformitate cu modul de plata stabilit.

 

2.      DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site/Cereri de oferta, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Rom Devices isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii/Cererii de oferta are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata/ sau va modifica suma facturata in functie cu metoda de plata aleasa.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Rom Devices si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator a accesului la informatii si/sau a produselor solicitate in conformitate cu termenii de plata.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

3.      POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi/Cereri de oferta ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
Pentru motive justificate Rom Devices isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Rom Devices

3.2. Comunicarea cu Rom Devices se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Rom Devices are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

3.3. Toate preturile sunt exprimate in Euro si nu contin TVA.

Preturile vor fi comunicate ulterior trimiterii cererii de oferta si lamuririle vor fi oferite prin intermediul e-mail sau telefon, datorita naturii produselor comercializae

 

3.5 Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si serviciilor pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Rom Devices , acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

4.      CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

4.1 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

5.      DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

5.1. Platforma on-line, Aplicatia, Serviciile, incluzand, insa fara limitare la orice modificari, completari, revizuiri si/sau derivate ale acestora, drepturi de proprietate intelectuala conexe sunt detinute de catre Prestator si protejate de dreptul de autor, marca si alte reglementari legale si tratate internationale.

5.2 Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.3 Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Rom Devices si/sau al angajatului/prepusului Rom Devices care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

6.      COMANDA/ SOLICITAREA DE OFERTE

 

6.1.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin apasarea butonul “Cumpara”. Apasarea butonului cumpara in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Pachetului.

6.1.2 Clientul/Cumparatorul poate efectua Cereri de oferta pe site, prin apasarea butonului “Cere oferta”, aceasta actiune nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, ci numai initiarea unui dialog cu Vanzatorul, in vederea obtinerii de informatii suplimentare referitoare la acel produs (ex. Pret, consultanta referitor la produs)

6.2 Prin finalizarea Comenzii/Cererii de oferta Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii/Cererii.

6.3 Prin finalizarea Comenzii/Cererii de oferta, Cumparatorul consimte ca Rom Devices poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Rom Devices , in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4 Rom Devices poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.3        6.4.1 imposibilitatea de plata a Cumparatorului, in timpul agreat in contract/factura

6.4.4        6.4.2 refuzul platii prin metoda de plata agreata ( Respingere (BO, CEC).

6.4.5        datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.4.6        lipsa produsului din stoc/sau imposibilitatea livrarii acestuia din diverse motive

6.5      Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

6.5.1 “in stoc” ; “stoc limitat” ; “in stoc furnizor”; “la comanda”; “stoc epuizat”

6.5.2 In cazul anumitor produse, disponibilitatea produsului poate fi solicitata prin intermediul solicitarii unei oferte.

 

7.      LIVRAREA

7.1 Costul de livrare nu este inclus in pretul produsului.

7.2 În cazul în care un articol nu va fi disponibil pentru o scurtă durată de timp, vom anunţa clienţii prin email privind termenul de livrare aproximat (la adresa indicată pe formularul de comandă).

7.3 În cazul în care livrarea ar fi întârziată de către furnizori sau firma de curierat Rom Devices nu va fi responsabilă.

 

8.      BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

 

8.1   Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

8.1.2 contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

8.1.3 furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

8.1.4 furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

8.1.5 contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;

8.1.5 returul poate fi refuzat daca cererea a fost inregistrata dupa 14 zile de la intrarea in posesia fizica a produsului si daca se constata ca acesta nu cade sub incidenta tipurilor de produse cu posibilitate de retur precum produsele cerute exclusive pe comanda, care nu au un defect de fabricatie ce poate fi rezolvat prin garantie.

8.1.6 returul poate fi refuzat daca in se constanta ca nu este un defect de fabricatie. Constatarea se va face de catre personalul Rom Devices.

8.1.7 Rom Devices va intermedia procesul de retur daca acesta va fi acceptat de furnizor in cazuri exceptionale. Rom Devices isi rezerva dreptul de a evalua si a cataloga aceste tipuri de cazuri.

9.      CONFIDENTIALITATE

 

9.1. Rom Devices va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

9.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Rom Devices.

9.3 Newsletterele Rom Devices sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Rom Devices. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.3. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

9.4 Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

9.4.1. prin contactarea Rom Devices in acest sens.

9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.

9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

10.   FACTURARE – PLATA

 

10.1 Toate produsele comandate pe site-ul e-advantech.ro se achita in avans cu Ordin de plata.

10.2 Plata cu Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Rom Devices si transmisa pe email. Factura proforma va contine toate detaliile de plata.

10.3 Produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda dupa achitarea integrala a facturii proforme. 

10.4 In cazul in care produsele comandate sunt in stoc se va emite factura proforma. Factura proforma va fi transmisa la adresa de email specificata in comanda. Produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda dupa achitarea integrala a facturii proforme.

10.5 Pentru produsele care nu sunt in stoc plata se face astfel: se achita un avans de 30% (pe baza facturii proforme  transmise pe email) iar diferenta de 70% se achita inainte de livrare (pe baza facturii proforme  transmise pe email).

10.6  Plata se face in lei la cursul BNR din ziua facturarii.

10.7  Toate produsele comandate pe site-ul e-advantech.ro vor fi livrate numai dupa confirmarea platii.

11.   LIVRAREA BUNURILOR

 

11.1 Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in la sediul Rom Devices, conform optiunii Clientului. Modalitati de livrare agreate:
11.1.1Fan Courier – taxa de expediere inclusa in factura proforma;
11.1.2 Alt curier –  taxa de expediere se achita integral de client la primirea coletului.
11.1.3 Ridicare de la sediul Rom Devices

11.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

12.   GARANTII

12.1 Toate produsele de pe site-ul e-advantech.ro au o garantie de 24 de luni de la data cumpararii.

12.2 Toate Bunurile comercializate de catre Rom Devices, cu exceptia celor Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.3 In cazul Bunurilor vandute si livrate de Rom Devices, certificatele de garantie vor fi emise direct de Rom devices, in conformitate cu politicile de garantie ale furnizorului.

12.4           Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa romdevices@romdevices.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

13.    TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

 

13.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

 

14.   RASPUNDERE

 

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Rom Devices, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 

15.   PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

15.1. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele/Pachetele de servicii achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul

Clientului/Cumparatorului.

15.2. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Rom Devices si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut

15.3. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15.4. Pe baza unei cereri scrise, datate, si trimise in format electronic la adresa de romdevices@romdevices: va puteti exercita, in mod gratuit, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor

15.5. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

15.6 De asemenea, Rom Devices poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 15.1, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

16.   FORTA MAJORA

 

16.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 

 
Informatii
Promotii
Termeni si conditii
Politici de confidentialitate
Noutati
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Oferta speciala
Contor monofazat, conectare directa 100A, ieșire impuls, MID

 

Pret: 131.00 Euro

Pret: 117.00 Euro

Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cautare rapida

Cautare avansata

Curs valutar
La data: 12-07-2024
  Euro 4,9737 Lei
  USD 4,5689 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Prima paginaTermeni si ConditiiPolitici de confidentialitateContactHarta magazinului

Website detinut de ROM DEVICES S.R.L., CIF:RO6176198, Reg.Com: J40/16409/1994

Magazin online realizat de WEBECOM